Reza

Over Reza:

Muziek maken is mijn passie en grootste drijfveer: een uitlaatklep voor mijn gevoel, inspiratie en creativiteit, en tegelijk een manier om anderen te inspireren of eenvoudig te laten genieten. Als ik zing en mezelf begeleid op gitaar, ukelele of piano dan ga ik daar volledig in op en denk ik nergens meer aan.

Tijdens de lockdown begon ik met het schrijven van eigen nummers. Tegenwoordig kom ik nergens meer zonder mijn notitieblok :).
Met twee eigen nummers stond ik in 2021 in de landelijke finale van de Kunstbende. Dat heeft me veel leuke optredens gebracht en me aangemoedigd om volgende stappen te zetten. Ik treed nu regelmatig op met eigen nummers en covers: een mix van pop, folk en alternatieve rock.
Volgend jaar hoop ik het conservatorium te kunnen doen om mezelf nog verder te verbreden en verbeteren. Mijn werk daagt me met elk project uit beter te worden, bij te leren en meer te bereiken.
Inspiratie voor mijn nummers ontstaat meestal als ik me even onttrek aan het drukke leven van school, vrienden en werken… als ik even de tijd neem om alles op een rijtje te zetten en me bezin op wat ik voel en wat het leven zo bijzonder maakt. De teksten en melodieën komen dan vanzelf…

This is a past event

Date

Sunday 5 November 2023

Start

20.00 uur

Admission

FREE

Organizer

De Bastaard