U-Slam

De U-Slam is terug! In de aanloop naar het NK Poetry Slam in september 2022 organiseren we vijf voorrondes en een jaarfinale, terug op onze lievelingste locatie: Theatercafé De Bastaard. De winnaar van de jaarfinale gaat door naar de finale van het NK Poetry Slam op zaterdag 24 september in TivoliVredenburg!

Aanstormende en doorgewinterde slammers betreden het podium en onze vaste presentator Joost Oomen leidt de avond in goede banen. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam!

De voorrondes vinden plaats op:

  • dinsdag 5 april
  • dinsdag 3 mei
  • dinsdag 7 juni
  • dinsdag 5 juli
  • dinsdag 2 augustus

De jaarfinale vindt begin september plaats. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje met een korte biografie van jezelf en 3 gedichten naar sophie@ilfu.com. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te komen optreden, lijkt dat je wat, stuur ook dan even een mailtje naar Sophie.

Date

Tuesday 7 June 2022

Start

20.00 uur

Admission

FREE

Organizer

International Literature Festival Utrecht

Share this event

QR Code