Halve finale NK Poetry Slam

Welke dichter presenteert de sterkste, mooiste en overtuigendste teksten op het podium en bemachtigt een plekje in de finale van het NK Poetry Slam?
Het is in jouw handen!

Op 14 september 2022 nemen de winnaars van de regionale voorrondes van het NK Poetry Slam het tegen elkaar op in een verbale bokswedstrijd.
De slammers zullen elkaar, geheel volgens traditie, proberen te overtroeven met hun voordracht, dichtkunst en performance.

Het publiek kiest welke 8 dichters door mogen naar de finale van het NK Poetry Slam, op 24 september in TivoliVredenburg (zet die ook vast in je agenda!)

Voor de zwevende kiezer is er een vakkundige jury, met een scherp oog voor welke slammer het meest overtuigend het publiek mee weet te nemen.

De jury bestaat uit: oud-NK-winnaars Monique Hendriks en Martje Wijers, dichter Babeth Fonchie Fotchind, schrijver en performance artis Rachel Rumai Diaz en dichter Roelof ten Napel.

De presentatie is in handen van Joost Oomen en Yannick Moyson.

Wie de deelnemende dichters zijn wordt bekendgemaakt zodra ze allemaal bekend zijn! Let op: de halve finale vindt op twee locaties plaats. In De Bastaard en in Stathe. Begin op een willekeurige plek en verkas tijdens de pauze, dan mis je niets.

Dit evenement is voorbij.

Datum

woensdag 14 september 2022

Aanvang

20.00 uur

Kosten

GRATIS

Organisator

ILFU