Facebook Feed

Wie stem jij naar de finale? Vanavond 20.00 uur de halve finale van het NK Poetry Slam. ... MeerMinder

woensdag 17 januari 2018 - woensdag 17 januari 2018

Halve Finale NK Poetry Slam 2018

Woensdag 17 januari is het zover: de halve finale van het NK Poetry Slam 2018. De volgende poetry slammers hebben zich het afgelopen seizoen gekwalificeerd tijdens voorrondes verspreid over het hele land: Café De Bastaard Marcel Klein Legtenberg, Sacha Landkroon - Spoken Word & Poetry, Gert Vanlerberghe, Arnoud Rigter, Alexander van der Weide, Insayno, Mart Schalken, Martje Wijers en Ozan Aydogan. Hofman Café Rik Sprenkels, Kees-Jan Sierhuis, Asha Karami, Tijdelijke Toon, Ivan Words, Chelsea Oost, Jolies Heij, Merlijn Huntjens en Emma van Hooff De podiumdichters moeten in de halve finale, verspreid over twee locaties, met sterkte teksten en een indrukwekkende performance bewijzen dat ze een plek in de finale verdienen. En dat is niet eenvoudig: slechts acht van hen gaan door! De kandidaten moeten natuurlijk indruk maken op de jury, maar ook het publiek in Hofman Café & Theatercafé De Bastaard overtuigen. Hoe meer rozen tijdens de stemrondes de lucht in gaan, hoe groter de kans op een plek in de finale van het NK Poetry Slam op vrijdag 26 januari 2018 in TivoliVredenburg. Het belooft een wervelende avond te worden, dus kies #TeamHofman of #TeamDeBastaard en kom jouw lievelings aanmoedigen! De verdeling van de dichters over de twee locaties wordt gemaakt wanneer alle halve finalisten bekend zijn. ---------------- 👉 Halve Finale NK Poetry Slam 2018 👉 woensdag 17 januari 20.00 uur 👉 De Bastaard / Hofman Café 👉 Toegang = gratis Kom je ook naar Finale NK Poetry Slam 2018 op vrijdag 26 januari in TivoliVredenburg? Koop dan nu je ticket via www.tivolivredenburg.nl/poetryslam

Geplaatst op 17.01.18  ·  

Bekijk op Facebook
Lieve mensen,
Het team van de Bastaard wenst je een hele fijne kerst. Eerste kerstdag vieren we dat zelf en zijn we gesloten, maar tweede kerstdag zijn we gewoon weer open.
... MeerMinder

Geplaatst op 24.12.17  ·  

Bekijk op Facebook
Tot vanavond ... MeerMinder

woensdag 6 december 2017 - woensdag 6 december 2017

U-slam #3

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze maand is dat niemand minder dan Joost Oomen. Onze spiksplinternieuwe presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen en de fantastische Job Kramer zorgt voor een muzikale noot. De deelnemers zijn: Gert Vanlerberghe Julius Spin Rik Sprenkels Gijs Schakenbos Bart Van der Vinne Marten Janse Marthe van Bronkhorst Koen van der Meer De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam op woensdag 6 juni! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2019. Wil je je opgeven voor deze ronde van de U-slam of voor een van de latere edities? Stuur dan een mail naar u-slam@hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. Wil je een keer als muzikant optreden tijdens de U-slam, stuur ook dan vooral een mailtje naar u-slam@hetliteratuurhuis.nl.

Geplaatst op 06.12.17  ·  

Bekijk op Facebook
Beer and Music. Drink deze limited session IPA van brewpub De Kromme Haring vandaag tijdens Le Mini Who?
17.30 uur CIEL
19.00 uur Torri
... MeerMinder

Geplaatst op 11.11.17  ·  

Bekijk op Facebook